TRATTORIA ROSSINI

EVENIMENTE

Trattoria Events va pune la dispozitie doua sali pentru organizare evenimente:
– Salon Otello cu capacitate de 80 persoane
– Salon Barbierul din Sevilla cu capacitate de 150 persoane

ORGANIZARE NUNTA

Stim ca nunta, evenimentul cel mai important din viata unui cuplu, este prilej de bucurie atat pentru miri cat si pentru familiile si prietenii acestora.
Echipa Trattoria Rossini, prin implicarea, daruirea si experienta in organizarea de evenimente, vor face ca petrecerea de nunta sa ramana o amintire draga pentru toti oaspetii evenimentului.

ORGANIZARE BOTEZ

Botezul, prima petrecere data in cinstea unui bebelus, este cel mai astepta si emotionant moment din viata parintilor.
Detaliile, meniul, aranjamentul salii, toate fac parte din reusita petrecerii de botez. Va asteptam sa stabilim impreuna aceste aspecte, iar de bunul-mers al petrecerii se va ocupa echipa Trattoria Rossini.

ORGANIZARE CORPORATE

Recunostinta fata de munca depusa de echipa dumneavoastra, parteneriatele de succes sau lansarile de noi proiecte, trebuiesc marcate printr-o petrecere festiva.
Trattoria Rossini va pune la dispozite meniuri corporate ce pot fi adaptate oricarui tip de eveniment, servicii profesionale si logistica necesara, astfel incat fiecare petrecere sa fie una cu adevarat reusita.

ALTE EVENIMENTE

Fiecare eveniment, indiferent de anvergura lui, poate fi transformat in ceva unic pentru invitati: cununie civila, petrecere de burlaci, mot, aniversare, onomasitca, etc. La Trattoria Rossini gasim variante optime pentru orice tip de meniu.

SALON OTELLO
BARBIERUL DIN SEVILLA
TERASA