Trattoria    Rossini

     F  ie ca vrei sa iesi la o cina in oras sau sa bei o cafea proaspat rasnita la primele ore ale diminetii, noi iti oferim mediul perfect! Un interior primitor pentru zilele friguroase si o terasa eleganta inconjurata de verdeata pentru serile frumoase de vara, care iti inspira confort si relaxare.
De altfel va punem la dispozitie si doua sali pentru evenimentele speciale din viata ta:
– Otello (capacitate aprox 80 locuri)
– Barbierul din Sevilla (capacitate aprox 150)
Trattoria Rossini vrea sa se ridice la numele lui Gioachino Rossini, faimosul compozitor ce a dat nastere unor opere precum „Barbierul din Sevilla” sau „Cenusareasa”, asa ca retine din rafinamentul si eleganta si ratiunea ce o exprimau anii Iluminismului. Fiecare platou este gandit pana la ultimul detaliu, iar dumneavoastra nu veti fi niciodata dezamagiti de serviciile noastre!
Despre Gioachino Rossini : "Oricum ar fi natura libretului, lucrările lui Rossini emană bucuria de a trăi.Spectatorul nu are timp să se plictisească, ariile sunt vii si pasajele de umplutură respiră veselie si tinerețe. "
Acelasi lucru il emana si "Trattoria Rossini", un loc proaspat deschis care isi propune sa va incante in fiecare zi de acum inainte!

Otello

Barbierul din Sevilla