.

Trattoria Rossini

restaurant situat in parcul Tineretului

Meniuri de evenimente pentru botez sau nuntiFie ca vreti sa savurati o cafea proaspat rasnita la primele ore ale diminetii, fie ca vreti sa serviti un pranz savuros sau o cina relaxanta, in mijlocul parcului Tineretului va asteapta Trattoria Rossini cu un interior primitor pentru zilele friguroase si o terasa eleganta inconjurata de verdeata pentru serile frumoase de vara, care iti inspira confort si relaxare!.

Trattoria Rossini vrea sa se ridice la numele lui Gioachino Rossini, faimosul compozitor ce a dat nastere unor opere precum „Barbierul din Sevilla” sau „Cenusareasa”, asa ca retine din rafinamentul si eleganta si ratiunea ce o exprimau anii Iluminismului. Fiecare  preparat este gandit pana la ultimul detaliu, iar dumneavoastra nu veti fi niciodata dezamagiti de serviciile noastre!

Despre Gioachino Rossini: "Oricum ar fi natura libretului, lucrările lui Rossini emană bucuria de a trăi. Spectatorul nu are timp să se plictisească, ariile sunt vii si pasajele de umplutură respiră veselie si tinerețe."
CE VA OFERIM?la Trattoria Rossini
Meniu a la carte

Vezi mai multMeniuri de evenimente

Vezi mai multOferte speciale

Vezi mai mult